167.000 salgsmøder 2001-2024

Forsikringer

Telemarketingfirma til mødebooking ifm. salg af forsikring

Hos telemarketingfirmaet TMCTelemarketing har vi siden etableringen i 2001 leveret mødebooking til forsikringsbranchen. Med telemarketing som eneste kanal, har vi leveret mere end 25.000 forsikringsmøder rettet mod nye erhvervskunder, der ønsker at få gennemgået deres forsikring, høre om mulighederne for bedre dækning eller opnå besparelser. Vi er derfor stolte af at være et af de foretrukne telemarketingfirmaer til netop mødebooking ifm. salg af forsikringer.

Som markedets stærkeste samarbejdspartner og telemarketingfirma inden for mødebooking, booker vi årligt en lang række forsikringsmøder. Vores store erfaring inden for telemarketing og forsikring har gjort os i stand til at flytte markedsandele for vores kunder, hvilket har medført bred anerkendelse som telemarketingfirma inden for branchen. Med de rette spørgsmål og kommunikative evner skaber vi den positive kontakt, der forstærker kundernes relation til netop din virksomhed.

Forsikringsbranchen

Siden etableringen i 2001 har TMCTelemarketing leveret mere end 25.000 salgsmøder til assurandører, forsikrings- og pensionsmæglere via tæt dialog med ansvarlige hos selskaberne samt nye, mulige forsikringskunder. TMC sikrer ROI på mere end 15 – 25 i år 2 efter opstart.

Din forsikring for målbare resultater

Vi kan som telemarketingfirma potentielt give din virksomhed dobbelt så mange mødebookinger, som medarbejderne i din virksomhed selv kan formå at booke. Forsikringsmøderne opnås selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten og vil altid være med et potentielt salg for øje. 

Når vi foretager mødebooking inden for forsikring, følger der altid en dybdegående kundeanalyse med sideløbende. Vi har som telemarketingfirma til formål at få indblik i kundernes købsoplevelser og i sidste ende forstærke deres relation til din virksomhed. Al data renses og valideres for at skabe et bedre overblik. I sidste ende leverer vores mødebooking til forsikring salg al den data, der skal til, for at din virksomhed kan få løftet omsætningen.
Kontakt TMCTelemarketing og hør mere om, hvordan vi gennem mødebooking kan styrke din virksomhed.