167.000 salgsmøder 2001-2024

Call center

Hvorfor vælge TMCTelemarketing til mødebooking?

TMCTelemarketing er et call center med mange års erfaring i mødebooking, der tilbyder telesalg og telemarketing, mødebooking, telefonpasning og kurser i mødebooking og telemarketing. Desuden hjælper vi virksomheder med at få overblik over markedet ved hjælp af kundeanalyser, markedsscreening samt indkøb, behandling og optimering af data.

Som professionelt call center kan TMCTelemarketing erfaringsmæssigt booke dobbelt så mange møder, som din virksomheds medarbejdere selv præsterer. Mødernes kvalitet er altid lige så vigtig for os som antallet. Vi booker kun møder med virksomheder, hvor der er potentiale til salg. Alle medarbejdere i vores call center er erfarne, fastansatte professionelle med erfaring i mødebooking. De ved, at mødebooking handler om at skabe varige relationer og økonomisk vækst for din virksomhed.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vores call center med mange års erfaring i mødebooking kan hjælpe din virksomhed til vækst.

Vi hjælper med

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Få overblik over markedet med markedsscreening, kundeanalyser og data

Ingen virksomhed får succes uden indsigt i markedet og kundernes behov.

Ved hjælp af markedsscreening, kundeanalyse, dataindsamling og segmentering skaber vores call center det overblik, der er livsnødvendigt for din virksomhed

Markedsscreening forbedrer din konkurrenceevne

TMCTelemarketings erfarne medarbejdere undersøger, hvornår potentielle kunder har brug for netop din virksomheds spidskompetencer. 

Som call center med mange års erfaring i mødebooking har vi ekspertisen til at sikre optimering af salgskampagner og bedre udnyttelse af markedsføringsmidler

Kundeanalyse sikrer en loyal og voksende kundegruppe

Vi gennemfører også professionelle kundeanalyser. Call centerets phonere kontakter din virksomheds kunder for at få indsigt i deres købsoplevelse. Vi stiller de rigtige spørgsmål og skaber den positive kontakt, der forstærker kundernes relation til din virksomhed. Kundernes tilbagemeldinger gør det muligt for dig at optimere købsoplevelsen. Det sikrer, at kunder fastholdes – og nye kommer til.

Indsamling, rens og validering af data skaber overblikket

Som professionelt call center kan TMCTelemarketing erfaringsmæssigt booke dobbelt så mange møder, som din virksomheds medarbejdere selv præsterer.Mødernes kvalitet er altid lige så vigtig for os som antallet. Vi booker kun møder med virksomheder, hvor der er potentiale til salg. Alle medarbejdere i vores call center er erfarne, fastansatte professionelle med erfaring i mødebooking. De ved, at mødebooking handler om at skabe varige relationer og økonomisk vækst for din virksomhed.