167.000 salgsmøder 2001-2024

Kundeanalyse og markedsscreening

Kundeanalyse og markedsscreening

Hos TMCTelemarketing er vi specialister i kundeanalyser og markedsscreening. Vi hjælper årligt flere større danske virksomheder inden for brancherne transport, it, forsikring, medicinal og print. Kontakt os uforpligtende på tlf. 70 23 52 12 eller udfyld kontaktboksen.

Markedsscreening

Markedsscreening handler om at give dig et overblik over, hvornår potentielle kunder søger en ny løsning eller leverandør af netop dine spidskompetencer. TMCTelemarketing sikrer, at din virksomhed er et skridt foran konkurrenterne, når dine potentielle kunder skal købe ind. Kontakt os på tlf. 70 23 52 12 eller udfyld kontaktboksen for nærmere information.

Kompetente phonere til kundeanalyser

Vi har sammensat et kompetent og erfarent hold af phonere, der står klar til at udføre professionelle kundeanalyser. Alle vores ansatte er fastansatte funktionærer med flere års erfaring fra branchen. Kontakt os på tlf. 70235212 og få et uforpligtende tilbud på kundeanalyser.

Når vi interviewer jeres kunder indhenter vi værdifuld information. Samtidig gør vi alt for at skabe en god oplevelse for jeres kunder