167.000 salgsmøder 2001-2024

Database

Lad TMCTelemarketing berige jeres database

Databaser er vejen til succes, uanset om det er en bestående kundebase, konkurrentbase eller måske baser over nye kunders ønsker og krav. Hos TMCTelemarketing er vi specialister i dataindsamling, datarens, databerigelse og datavalidering.

Offentligt tilgængelige baser indeholder data, der er 6 – 9 mdr. gamle. De indeholder sjældent de data, man selv har brug for. TMCTelemarketing beriger de offentlige baser med dine dataønsker via telemarketing.

Opdatering af database

Fejlbehæftede baser eller baser der ikke er valide, er ensbetydende med manglende succes i forhold til egne mål og til konkurrenterne.Kontakt os for en uforpligtende snak om datarens og opdatering af databaser på
Tlf. 70 23 52 12

Rådgivning ved indkøb af database

Vores erfaring og knowhow om databaser gør os til en sikker partner, når I overvejer at investere i nye databaser. Kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvordan TMCTelemarketing kan hjælpe jer til en optimal investering, når I skal indkøbe en database.

Via vores partnere tilbyder vi at medvirke ved indkøb af nye baser, elektronisk basevask, fremskaffelse af tvillinger til bestående kunder, Conzoom, Mosaic- og Dataminingkørsler.