167.000 salgsmøder 2001-2024

Bilbranchen

Telemarketing: Mødebooking til bilbranchen/autobranchen

Arbejder du i bilbranchen, og har du svært ved at booke møder i jagten på potentielle kunder? I TMCTelemarketing foretager vi årligt mere end 300.000 opkald med henblik på mødebooking og afvikler mere end 180.000 indgående opkald fra kunder. Dette placerer os blandt Danmarks største og mest erfarne mødebookingbureauer med henblik på salg i autobranchen.

Siden etableringen i 2001 har vi præsteret mødebooking af mere end 20.000 salgsmøder til erhvervskonsulenter i førende bilhuse i tæt samarbejde med mærkeimportører i Danmark, Norge og Sverige. Vi er derfor den optimale samarbejds- og rådgivningspartner til mødebooking for dig i bilbranchen, som ønsker en større kundedatabase.

Cirka hvert 3. møde skaber salg, ofte hos kunder der i gennemsnit har mere end 10 biler. TMC leverer møder til leasingselskabers new bz ansvarlige og Europas førende bilauktionshus.TMC tilbyder kurser i mødebooking – har også leveret flere kurser i mødebooking til bilbranchen.

Telemarketing er vejen til bedre mødebooking i autobranchen

De vigtigste grunde bag vores succes i mødebooking til autobranchen skyldes først og fremmest vores mangeårige erfaring inden for telemarketing og vores brede viden om bilbranchen. En lige så betydningsfuld faktor er dog vores grundige uddannelse af medarbejdere, hvilket sikrer en bred viden om telemarketing målrettet autobranchen samt kommunikative kompetencer. Samlet kan disse kompetencer fremhæve fordelen ved netop din virksomhed, og hvorfor du er den virksomhed i bilbranchen, som de skal booke et møde med.

Vores positive resultater med mødebooking i bilbranchen skyldes, ud over vores veluddannede telemarketingafdeling, at vi har specialister tilknyttet for at udarbejde markedsundersøgelser af autobranchen, der muliggør en segmentering af autobranchen ned til den enkelte aktør. Formålet med dette er at rette vores telemarketing mod den del af bilbranchen, som har allerstørst potentiale for at kunne konvertere et møde til et salg.

Kontakt os

Ring til os på tlf. + 45 70 23 52 12 eller udfyld den nedenstående kontaktformular og beskriv din opgave. Så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.