167.000 salgsmøder 2001-2024

Telemarketing

Vi kan repræsentere din virksomhed gennem telemarketing.

Vi retter din telemarketing mod den rigtige målgruppe.

Se din omsætning stige ved et samarbejde med os!

Et stærkt team af erfarne mødebookere

Vil I outsource jeres telemarketing eller dele af jeres telemarketing, så kontakt TMCTelemarketing. TMCTelemarketing hjælper årligt flere større danske virksomheder inden for bl.a. transport, it, forsikring, medicinal og print med telemarketing.

Alle vores mødebookere er fastansatte funktionærer med mange års erfaring i telemarketing. Vi sikrer vores høje kompetenceniveau gennem målrettet træning, uddannelse og coaching af vores mødebookere.

Ønsker I et stærkt telemarketingfirma, der kan repræsentere jeres virksomhed lige så professionelt, som I selv kan og at samarbejde med et bureau, der leverer topresultater, og som aldrig går på kompromis med kvaliteten af salgsarbejdet, så kontakt os.

Alle opgaver inden for telemarketing

Vores kompetencer inden for telemarketing er høje, og i TMCTelemarketing kan vi løse alle opgaver lige fra salg via telemarketing, til indsalg samt opgaver som kampagneopfølgning og leadgenerering.

Sådan samarbejder man

Når I outsourcer jeres telemarketing til TMCTelemarketing, får I altid:

  • En fast tilknyttet projektleder
  • Klare aftaler om mål, midler, indsats og økonomi
  • En skriftlig briefing

Kontakt os uforpligtende for en snak, om hvordan TMCTelemarketing kan hjælpe jeres virksomhed til at få succes med telemarketing