167.000 salgsmøder 2001-2024

Leadgenerering

Fordele ved leadgenerering

TMCTelemarketing hjælper din virksomhed med til lead generering, der skaber nye kunderelationer og mersalg.

Vi finder de rigtige kundeemner til din virksomhed!

Vores medarbejdere sikrer kontakten mellem dig og dine potentielle kunder.

Din chance for nye kunder og mere omsætning forøges.

Hvorfor bruge leadgenerering?

Lead generering er afgørende for virksomheders vækst – men i mange virksomheder er der hverken tid eller overblik til det livsvigtige arbejde med at skabe nye kunderelationer.

TMCTelemarketing har erfaringen med at booke møder, der styrker omsætningen. Alle vores mødebookere er dygtige og engagerede fastansatte medarbejdere. Vi booker kun møder med potentielle kunder. Når data er indsamlet, kan vi hjælpe med professionel segmentering, datarens og datavalidering. Kontakt TMCTelemarketing i dag – og få en uforpligtende snak om mulighederne for lead generering.

Successen skabes i et tæt samarbejde mellem TMCTelemarketing og din virksomhed. Sammen finder vi frem til midler og mål, før vi går i gang med at generere leads. Det sikrer målbare resultater.

Professionel databasehandling sikrer nye kunder

TMCTelemarketing booker netop de møder, der kan styrke din virksomheds omsætning – og vi efterbehandler data professionelt.

Vi tilbyder segmentering af nye leads for at skabe overblik over salgsmulighederne for vores kunder.

Først når en virksomhed kender de nye potentielle kunders behov og udfordringer, kan købsoplevelsen optimeres.

Gode købsoplevelser sikrer loyale kunder, der trækker nye kunder til.

TMCTelemarketing fokuserer på at skabe topresultater for alle vores kunder. Vi har mange års erfaring med at sikre vækst for førende danske og internationale virksomheder. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af de møder, vi booker – kun lead generering af høj kvalitet sikrer vores kunder succes.