KatineDataBase
KantineDataBasen – Den offentlige sektor
KantineDataBASEN beskriver produktions- og modtagekøkkener i landets storkommuner samt produktions- og modtagekøkkener på landets hospitaler/sygehuse med mere end 50 ansatte.
KantineDataBasen – Den private sektor
Baserne beskriver kantineforhold i alle virksomheder med mere end 50 ansatte samt madproduktion på hotel- og konferencecentre, caféer og restauranter med mere end 10 ansatte.
Begge baser er udviklet efter branchens ønsker, der enten direkte eller via grossister leverer til virksomhedernes kantiner og/eller til madproduktion på hoteller, konferencecentre, caféer og restauranter.
KantineDataBasen®
TMCTelemarketing sikrer en fuldt opdateret database til virksomheder og interessenter, der ønsker en komplet database over:
- Kantineforhold i alle virksomheder med mere end 50 ansatte
- Beskriver køkkenforhold på cafe´er, hoteller, konferencecentre og restauranter
- Produktions- og modtagekøkkener i landets storkommuner
- Produktions- og modtagekøkkener på landets hospitaler/sygehuse med mere end 50 ansatte
- KantineDataBASEN har e-mail med permission på næsten 90 % af de kantine-/køkkenansvarlige og beskriver mere end 2.000.000 bespisninger om ugen.
- Køberne af baserne får mulighed for: direkte mail – dialog med kantine- og køkkenansvarlige
Tjek i øvrigt kantineDataBASEN.dk