167.000 salgsmøder 2001-2024

Træning

Træninger i telemarketing og mødebooking

Vi i TMCTelemarketing kan booke dobbelt så mange møder, som I selv kan, og sikre dobbelt så stor succes på møder. Men vi kan også lære Jer, hvordan I selv gør det!

Ønsker I at få succes med telemarketing i jeres virksomhed? Så kontakt os og hør mere om vores træninger i telemarketing. Tlf. 70 23 52 12.

TMCTelemarketing kender opskriften til succes

Vi ved, hvad der skal til, for at I får succes med telemarketingsalg og mødebooking. I TMCTelemarketing er vi dygtige til at videreformidle og oplære virksomheder i, hvordan man får succes med telemarketing og mødebooking.

Få målrettede medarbejdere

Salgschef, key account managers og konsulenter oplevede målrettet, processtyret tilgang til kontakten med eksisterende og nye, mulige kunder efter at have afholdt træning i telemarketing hos TMCTelemarketing

Coaching af medarbejdere

TMCTelemarketing tilbyder også individuel coaching af de medarbejdere, der skal arbejde med telemarketing – bliv kontaktet og hør mere. TMCTelemarketing

Udvikler kurser i telemarketing

Med ROI op til 200 – hør nærmere

Kontakt os

Ring til os på tlf. + 45 70 23 52 12 eller udfyld den nedenstående kontaktformular og beskriv din opgave. Så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.