167.000 salgsmøder 2001-2024

Møde booking fra Horsens i Jylland

Behandling af materialet

Mødebooking kan føre store mængder data med sig, og vi hjælper derfor fra vores kontorer i Jylland med at rense, validere og skabe et samlet overblik over markedet for din virksomhed. Hos TMCTelemarketing i Horsens er feedback vigtigt, når vi til stadighed tilstræber at være førende på markedet inden for mødebooking.

Vi booker møderne for dig og du kan koncentrere dig om at sælge!

Du får kontakt til de rigtige kunder.

Se din omsætning stige i takt med flere møder til din virksomhed

Jysk mødebooking står i front

Vores erfaring viser, at flere kunder fra Sjælland vælger et telemarketingbureau i Jylland, når der skal foretages mødebooking. Som telemarketingbureau kan vi ringe fra vores hovedkvarter i Horsens til hele landet og drage nytte af den rolige og troværdig accent fra Jylland til mødebooking. Vi har derfor siden etableringen i Horsens i 2001 haft mødebooking som et af vores varemærker.

Hos TMCTelemarketing i Horsens har vores mange års erfaring i mødebooking gjort os i stand til at øge den potentielle salgsvolumen betydeligt. Telemarketing er som redskab den mest effektive måde at nå ud til nye erhvervskunder i Jylland og resten af Danmark. Ved at benytte jer af mødebooking fra Jylland er I sikret gode resultater uafhængigt af geografisk beliggenhed. Hvad enten møderne skal foregå i Jylland, på sjælland eller i andre dele af landet, leverer TMCTelemarketing i Horsens altid kvalitetsmøder med potentiale for salg. Vores salgsteam af erfarne, fastansatte og professionelle sælgere sidder klar fra basen i Horsens til at yde de bedste resultater for netop din virksomhed. Vi ved, at kunderne forventer gode resultater af os hver gang, og vores krav til egne sælgere er derfor ligeledes store. Kontakt os i dag, hvis I vil høre mere om, hvordan vi i Jylland kan skabe bedre resultater for din virksomhed.