167.000 salgsmøder 2001-2024

Erhvervsforsikring

Telemarketingfirma: Mødebooking for erhvervsforsikringer

I TMCTelemarketing har vi erhvervet os mange års erfaring i mødebooking til erhvervsforsikringer, og siden etableringen af virksomheden i 2001 har vi leveret mere end 25.000 møder om forsikring til erhverv. Selv om antallet af mødebookinger kan være af stor vigtighed for det samlede salg, er vi som telemarketingfirma ekstra fokuseret på kun at levere mødebooking til erhvervsforsikringer, som omsættes til salg.

Vi som telemarketingfirma er derfor meget bevidste om at indgå i en god dialog. Dette gælder både, når vi samarbejder med dig som erhvervskunde, samt når vi foretager mødebooking af dine kommende kunder. Den høje kvalitet af vores mødebooking – og den dialogbaserede tilgang til samme – opnår vi både gennem bred erfaring med erhvervsforsikring samt gennem grundig uddannelse af vores medarbejdere i telemarketingafdelingen. Henvendelse til kunder gennem telemarketing er det mest effektive værktøj, hvis man vil introduceres til nye kunder til erhvervsforsikring. Vi som telemarketingfirma kan derfor hjælpe dig med at øge din vækst gennem mødebooking af erhvervsforsikringer med op til 160 %.

Skal du have hjælp til mødebooking af erhvervsforsikring?

Mangler du et telemarketingfirma, der skal stå for din mødebooking af erhvervsforsikringer – med et øget salg på op til 160 % – og ønsker du samtidig langvarige relationer til nye kunder, kan du kontakte TMCTelemarketing.